Product filters

Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Prijs

 – 

  • ‎€400
  • ‎€400
Ruimte
Stijl

Artek Hanglampen

In 1935 is Artek opgericht, in de hoofdstad van Finland. Helsinki was de broedplaats voor de eerste geweldige ontwerpen van Artek ontwerpers Alvar en Aino Aalto, Maire Gullischen en Nils-Gustav-Hahl. Artek staat voor innovatie in een wereld vol modern design. Nog altijd verkopen ze producten die tientallen jaren geleden ontworpen zijn, maar niets aan hun stijl en design kwijt zijn geraakt. Ook ontwerpen ze graag nieuwe producten en verlichting, waarbij design, architectuur en kunst altijd centraal staan. De hanglampen van Artek zijn onmisbaar geworden. De Aalto serie heeft verschillende iconische hanglampen die perfect illustreren hoe ze modern design nog altijd hedendaags maken.

Artek Hanglampen bij Light Matters
Light Matters staat voor jou klaar. Wil je advies over welke Hanglampen van Artek het beste in jouw huis past? Neem contact met ons op. Door onze ervaring in en met design verlichting kunnen wij advies op maat geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk hier voor meer informatie!

Artek Hanglampen worden gratis bezorgd
Bij Light Matters vind je een groot online aanbod design verlichting. Laat je hierdoor inspireren en bestel gemakkelijk en snel. Jouw bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Natuurlijk houden we je goed op de hoogte van de status van jouw bestelling.