Product filters

Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Merk (1)
Prijs

 – 

  • ‎€100
  • ‎€3725
Ruimte
Stijl

Buiten vloerlampen

Besparing 10%
1.240 1.116 (incl BTW)
Besparing 10%
210 189 (incl BTW)
Besparing 10%
665 598,50 (incl BTW)

Buiten vloerlampen

De juiste vloerlampen voor buiten zorgen niet alleen voor gezellige sferen, maar helpen ook bij ons gevoel van veiligheid. We kunnen niet alleen zorgen dat ons huis van binnen is voorzien van een juiste sfeer, maar we kunnen hetzelfde doen voor onze tuin of balkon en zorgen daarmee voor een verlenging van karakter op een van onze favoriete plekken. Het warme gevoel van binnen is al snel gecreëerd bij het plaatsen van de juiste buiten vloerlampen. Wij laten zien dat de designs van tegenwoordig verder gaan dan de praktische verlichting van vroeger.

Buitenlampen
Van bijzondere buiten vloerlampen van Kartell, design buitenlampen van Artemide tot grondspots van Wever & Ducre voor buiten in de grond, de diversiteit geeft een ruime keuze mogelijkheid.

Light Matters is specialist
Doordat wij ruime ervaring hebben in buiten vloerlampen kunnen wij je van alle informatie voorzien en helpen bij de aanschaf van lampen voor buiten. Ben je op zoek naar andere tips of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Buiten vloerlampen worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online design verlichting en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.