Product filters

Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Merk (1)
Prijs

 – 

  • ‎€545
  • ‎€2140
Ruimte
Stijl

Buiten wandlampen

Besparing 10%
545 490,50 (incl BTW)
Besparing 10%
1.900 1.710 (incl BTW)
Besparing 10%
615 553,50 (incl BTW)
Besparing 10%
1.620 1.458 (incl BTW)
Besparing 10%
1.075 967,50 (incl BTW)
Besparing 10%
2.140 1.926 (incl BTW)

Buiten wandlampen

Buiten wandlampen geven tegenwoordig een ruime mogelijkheid tot het creëren van jouw eigen sfeer en stijl voor buiten de deur. Het verzorgt niet alleen de benodigde sfeer, maar helpt ook bij het vormen van een veilig gevoel.

Subtiele wandlampen
We mogen de buiten wandlampen zo groot of klein houden als we willen. Ook de meer praktische kant van buiten wandlampen zie je terug in de meest design wandlampen voor buiten. Wandlampen hoeven, wanneer we daar geen behoefte aan hebben, niet opzichtig en prominent aanwezig te zijn. Heel subtiel met de juisten richting van het licht, kan heel mooi zijn aan de muur. Wandlampen kunnen naar boven, naar beneden of naar boven en beneden schijnen. De mogelijkheid tot het kiezen van verschillende wandlampen in verscheidene vormen en creaties laat zien dat er voor elk huis de juiste verlichting bestaat.

Light Matters is specialist
Doordat wij ruime ervaring hebben in buiten wandlampen kunnen wij je van alle informatie voorzien en helpen bij de aanschaf van lampen voor buiten. Ben je op zoek naar andere tips of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Buiten wandlampen worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online design verlichting en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.