Fritz Hansen Vloerlampen

Binnenkort (online) te koop. Kun je niet wachten? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@lightmatters.nl met je vraag of je bestelling.

Fritz Hansen Vloerlamp

In 1872 is het merk Fritz Hansen opgericht, gedreven door passie en schoonheid. Kwaliteit staat voorop bij Fritz Hansen en de ontwerpers en producenten van de design verlichting en meubels passen naadloos in een Scandinavische en moderne stijl. Een van de meest bekende vloerlampen van Fritz Hansen is de Caravaggio vloerlamp. Een simplistische maar prachtige design vloerlamp.

Fritz Hansen Vloerlampen bij Light Matters
Light Matters staat voor jou klaar. Wil je advies over welke Vloerlamp van Fritz Hansen het beste in jouw huis past? Neem contact met ons op. Door onze ervaring in en met design verlichting kunnen wij advies op maat geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk hier voor meer informatie!

Fritz Hansen Vloerlampen worden gratis bezorgd
Bij Light Matters vind je een groot online aanbod design verlichting. Laat je hierdoor inspireren en bestel gemakkelijk en snel. Jouw bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Natuurlijk houden we je goed op de hoogte van de status van jouw bestelling.