Product filters

Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Merk (1)
Prijs

 – 

  • ‎€625
  • ‎€1760
Ruimte
Stijl

Grondspots

Buiten grondspots

Wie wil er nu niet een mooie grondspot voor buiten? Buiten grondspots zijn vaak heel praktisch en worden mooi weggewerkt. Bij het kiezen van een buiten grondspot, kan je kiezen uit verschillende formaten en vormen van de spot.

Ook voor horeca
De buiten grondspots zijn niet alleen voor gebruik in eigen tuin of balkon, maar zijn ook uitermate geschikt voor in de horeca of op de werkvloer. Ook hier zijn buiten grondspots handig voor het verlichten van bijvoorbeeld pad.

Light Matters is specialist
Doordat wij ruime ervaring hebben in buiten grondspots kunnen wij je van alle informatie voorzien en helpen bij de aanschaf van lampen voor buiten. Ben je op zoek naar andere tips of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Buiten grondspots worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online design verlichting en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.