Product filters

Fitting
Type lichtbron
Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Prijs

 – 

  • ‎€25
  • ‎€1626
Ruimte
Stijl

Hollands Licht

Hollands Licht lamp

Hollands Licht is Dutch design van nu, hedendaagse designverlichting gecombineerd met design klassiekers van bekende ontwerpers. De bekendste ontwerper is natuurlijk Benno Premsela die de iconische Lotek vloerlamp heeft ontworpen. Niet alleen de lamp als object, maar ook de toepasbaarheid van de lamp in een ruimte of interieur staat centraal bij Hollands Licht.

Hollands Licht en Light Matters
Doordat wij ruime ervaring hebben in design verlichting kunnen wij je van alle informatie voorzien van Hollands Licht lampen. Ben je op zoek naar een nieuwe Hollands Licht lamp voor thuis of op het werk? Light Matters kan je helpen. Ben je op zoek naar andere tips voor lampen of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Design lampen van Hollands Licht worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online lampen en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.