Product filters

Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Merk (1)
Prijs

 – 

  • ‎€1325
  • ‎€11864
Ruimte
Stijl

KroonluchtersIn het verleden waren kroonluchters vooral het domein van de rijken of het toppunt van extravagantie. Maar tijden veranderen en design kroonluchters hebben een moderne twist gekregen die ze aantrekkelijk maakt voor elke woonstijl. Zelfs in een industriële woonomgeving kan een kroonluchter perfect tot zijn recht komen! Maar ook voor de liefhebbers van strak design hebben we moderne, stijlvolle kroonluchters. En als je voor een klassieker wilt gaan, hebben we ook een hele reeks tijdloze ontwerpen in alle mogelijke vormen en stijlen voor je om te ontdekken.

Een prachtig lichtinval met kroonluchters

Kroonluchters bevatten doorgaans meerdere lampen of één enkele lamp omringd door een unieke kap. Het resultaat? Een schitterende lichtval en een indrukwekkend licht- en schaduwspel dat je plafond en muren tot leven brengt. De kappen, prisma’s, kristallen of andere elementen van een kroonluchter kunnen namelijk het licht breken en weerkaatsen op een manier die uniek is. Bovendien kunnen de meeste kroonluchters ook gedimd worden om verschillende stemmingen te creëren, wat nog een extra laag van flexibiliteit en controle over de lichtinval in je kamer biedt. 


Ons aanbod design kroonluchters

Een kroonluchter is hét pronkstuk van de kamer. Van klassiek tot modern, met melkglas, kristal of goud:  onze exclusieve selectie design kroonluchters maken een uniek statement. Een minimalistisch exemplaar is bijvoorbeeld de Fraklink Chandelier van Menu, deze dimbare lamp kun je ook perfect boven de eettafel plaatsen. Als je op zoek bent naar een wat robuustere lamp dan is Tonone Bolt Chandelier Kroonluchter misschien een goede keuze voor jou.Met de matzwarte stalen kappen geef je jouw interieur een onmiskenbaar karakter. Bovendien mag de Nemo Crown Major kroonluchter in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken: met het strakke ontwerp haal je een echt design kunstwerk in huis. 


Hoe moet je een kroonluchter aansluiten?

Bij het aansluiten van de kroonluchter is het belangrijk om vanaf het begin de stroomtoevoer van de betreffende groep uit te schakelen. Gezien het gewicht van sommige kroonluchters, is het essentieel om een stevig ophangpunt te creëren. Als er een armatuur beschikbaar is waarmee de kroonluchter aan het plafond kan worden bevestigd, kan deze worden vastgeschroefd aan de centraaldoos. Als dat niet het geval is, kan de kroonluchter een plafondkapje hebben waarmee de bedrading netjes kan worden afgedekt. Hierbij worden de elektriciteitsdraden aan elkaar bevestigd met behulp van een kroonsteentje aan het uiteinde. Het snoer van de lamp wordt door een haak geleid, zodat de kroonluchter en de elektriciteitsdraden in de bevestigingshaak zitten. 


Kroonluchters bestellen bij Lightmatters

Bij LightMatters kun je veilig en met vertrouwen je kroonluchters bestellen. Wij garanderen dat je altijd een authentiek exemplaar ontvangt, geen imitatie. We bestellen rechtstreeks bij de producent, wat betekent dat je de standaard fabrieksgarantie ontvangt. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de kroonluchter, dan zorgen wij moeiteloos voor het indienen van een claim bij de fabrikant. In de meeste gevallen ontvang je snel een nieuwe kroonluchter. LightMatters is een gerespecteerd lid van de Thuiswinkel Organisatie en we voeren het Thuiswinkel Waarborg. Je kunt dus met een gerust hart jouw kroonluchter bij ons bestellen.