Product filters

Fitting
Type lichtbron
Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Prijs

 – 

  • ‎€781
  • ‎€905
Ruimte
Stijl

Market Set

Market Set lamp

Het Franse Market Set is in 1970 opgericht. Market Set is een fabrikant en ontwerper van decoratieve verlichting, Market Set heeft een collectie ontwikkeld die is geïnspireerd op de laatste trends, nieuwe toepassingen en behoeften voor verschillende markten. Natuurlijke materialen zoals riet en gewassen linnen staan vooraan, evenals prestigieuze materialen zoals Art Deco jacquard en heldere metalen effecten om licht als een schat te reflecteren.

Market Set en Light Matters
Doordat wij ruime ervaring hebben in design verlichting kunnen wij je van alle informatie voorzien van Market Set lampen. Ben je op zoek naar een nieuwe Market Set lamp voor thuis of op het werk? Light Matters kan je helpen. Ben je op zoek naar andere tips voor lampen of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Design lampen van Market Set worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online lampen en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.