Mr Maria

Mr Maria

Binnenkort (online) te koop. Kun je niet wachten? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@lightmatters.nl met je vraag of je bestelling.

Mr Maria lamp

Mr Maria ontwerpt met liefde voor een liefdevol thuis, ontwerpen die hun onschuld vieren. Met design lampen in de vorm van personages zoals de Nijntje kinderlamp maar ook Mr Maria’s eigen Nanuk de ijsbeerlamp en Anana de olifantlamp vormt Mr Maria een speelse eigen wereld. De ontwerpen maken deel uit van een thuis en roepen een gevoel van geborgenheid op. Mr Maria streeft ernaar dat de designs rust uitstralen dankzij doordachte terughoudendheid in kleurgebruik en de nadruk op eenvoudige schoonheid van elegante, klassieke lijnen.

Mr Maria en Light Matters
Doordat wij ruime ervaring hebben in design verlichting kunnen wij je van alle informatie voorzien van Mr Maria lampen. Ben je op zoek naar een nieuwe Mr Maria lamp voor thuis of op het werk? Light Matters kan je helpen. Ben je op zoek naar andere tips voor lampen of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Design lampen van Mr Maria worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online lampen en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.