Product filters

Type lichtbron
Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Prijs

 – 

  • ‎€764
  • ‎€5007
Ruimte
Stijl

Parachilna

Parachilna lamp

Parachilna is ontstaan uit een liefde voor luxe en decoratieve verlichting. De producten van Parachilna zijn uniek en bijzonder, gemaakt met passie voor verlichting en kunst. De samenwerking tussen ontwerpers, glasblazers, metaalsmeden, keramisten en andere vakmensen, zorgt voor speciale ontwerpen. Zoals de Gweilo serie, maar ook de grappige Chinoz tafellampen.

Parachilna en Light Matters
Doordat wij ruime ervaring hebben in design verlichting kunnen wij je van alle informatie voorzien van Parachilna lampen. Ben je op zoek naar een nieuwe Parachilna lamp voor thuis of op het werk? Light Matters kan je helpen. Ben je op zoek naar andere tips voor lampen of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Design lampen van Parachilna worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online lampen en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.