Product filters

Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Merk (1)
Prijs

 – 

  • ‎€307
  • ‎€509
Ruimte
Stijl

RailspotsRailspots geven je de vrijheid om jouw ruimtes op een speelse en functionele manier te verlichten. Of het nu gaat om het benadrukken van kunstwerken aan de muur, het creëren van een gezellig hoekje op de bank of het volledig verlichten van jouw favoriete werkplek - met railspots kun je alle kanten op! Je bent namelijk volledig flexibel in het plaatsen en richten van de railverlichting, terwijl de spots van het railsysteem wel op één lichtpunt aangesloten worden. Ideaal! Bij Light Matters hebben we de crème de la crème van railspots voor jou geselecteerd.

Wat zijn railspots?

Met railsysteemverlichting, ook wel bekend als railverlichting, wordt gebruikgemaakt van spanningsrails waar verschillende armaturen (railspots) gemakkelijk op bevestigd kunnen worden. De spots op de rail kun je in verschillende richtingen draaien waardoor je eenvoudig verschillende lichtaccenten kunt aanbrengen waar jij dat wilt, zonder afhankelijk te zijn van de bestaande aansluitpunten. Of je nu een praktische verlichting wilt creëren of juist een opvallend lichteffect wenst, de keuze is aan jou. Maar dat is niet alles; je kunt ook spelen met de afstand tussen de railspots en de hoeveelheid spots die je op de rails plaatst.

Grenzeloze mogelijkheden met railspots

In de wereld van railspots is verlichting niet alleen functioneel, maar een artistieke expressie van jouw persoonlijke stijl en smaak. Deze moderne verlichtingsoplossingen stellen je in staat om je verlichting aan te passen aan elke situatie, waardoor je de vrijheid krijgt om jouw omgeving op de meest indrukwekkende manier te belichten. Ontdek de unieke combinaties van vormen en hoeken en creëer een lichtspel met verschillende lagen, symmetrie en asymmetrie. Advies of inspiratie nodig van een lichtadviseur? Vraag een lichtplan aan of kom langs in onze lichtstudio!

Ons assortiment railverlichting

Light Matters biedt railsystemen aan van drie designers: Flos, Louis Poulsen en Modular.

  • Flos railverlichting: Flos heeft een uniek railsysteem ontwikkeld, genaamd The Tracking Magnet. Deze serie railverlichting bestaat uit zowel de rails als de railspots. Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt deze rails over een magnetisch oppervlak, waardoor je de spots eenvoudig zelf in de rails kunt klikken. Met talloze mogelijkheden kun je jouw eigen rail configuratie ontwerpen, perfect afgestemd op jouw wensen en behoeften.

  • Wever & Ducré railverlichting:  Wever & Ducré werken met dezelfde basis als Flos, namelijk een ‘drie-fasen-rail’. Dit geeft het voordeel dat je individuele spots los van elkaar kunt bedienen. Liever toch vanaf één punt de lichtbronnen in- en uitschakelen? Dan kun je ook kiezen voor de 1-fase tracks. 

  • Modular railverlichting: Met het Pista railsysteem van Modular kun je ook eindeloos veelzijdige en speelse opstellingen ontwerpen, steeds opnieuw. Ook dit systeem is magnetisch. Let op: De rails worden geplaatst voordat er gestuct wordt. Hierdoor wordt er een randloze lijn (trimless) gecreëerd waarin de verlichting geplaatst kan worden.

Wat betreft energiezuinigheid en duurzaamheid hoef je je bij de spots van Flos, Modular en Wever & Ducré geen zorgen te maken. Ze zijn allemaal uitgerust met geïntegreerde LED lichtbronnen, waardoor ze niet alleen uiterst efficiënt zijn, maar ook klaar voor de toekomst. 

Design railspots bij Light Matters

Kom je er niet helemaal uit? Wil je graag advies over welke railspots het beste in jouw huis passen, en waar? Door onze ruime ervaring in design verlichting, kan Light Matters jou hierbij helpen. Dus als je op zoek bent naar railspots, of juist heel ergens anders een vraag over hebt, bel dan gerust onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl of langskomen in onze lichtstudio. Wij staan voor je klaar.