Steng Licht

Steng Licht

Binnenkort (online) te koop. Kun je niet wachten? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@lightmatters.nl met je vraag of je bestelling.

Steng Licht lamp

Liefde voor technologie en fascinatie voor verlichting liggen in de fundering van Steng Licht. Inmiddels is het bedrijf vier generaties verder, maar hebben ze niets ingeleverd op vooruitstrevende ontwikkelingen. De hoogwaardige techniek en kwaliteit zorgen mede voor de simplistische en elegante verlichting die wordt ontworpen door Steng Licht.

Steng Licht en Light Matters
Doordat wij ruime ervaring hebben in design verlichting kunnen wij je van alle informatie voorzien van Steng Licht lampen. Ben je op zoek naar een nieuwe Steng Licht lamp voor thuis of op het werk? Light Matters kan je helpen. Ben je op zoek naar andere tips voor lampen of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Design lampen van Steng Licht worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online lampen en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.