Product filters

Dimbaar
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Merk
Prijs

 – 

  • ‎€150
  • ‎€395
Ruimte
Stijl

KlemlampenKlemlampen, die vroeger voornamelijk te vinden waren in werkplaatsen en studiekamers, zijn nu een populair item in het interieurdesign. Of je nu op zoek bent naar een manier om jouw werkruimte beter te verlichten, de slaapkamer gezelliger te maken of gewoon jouw leefruimte van ruimtebesparend licht wilt voorzien, de klemlamp is zowel een praktische als stijlvolle keuze. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van klemlampen en breng een nieuw straaltje licht in jouw ruimte!

Artemide Tolomeo Micro Pinza Klemlamp - Aluminium Besparing 10%
150 135 (incl BTW)
Besparing 30%
205 143,50 (incl BTW)
Besparing 10%
165 148,50 (incl BTW)

De klemlamp biedt veel mogelijkheden

Ben je op zoek naar de perfecte lamp voor lezen in bed? Of heb je af en toe extra licht nodig bij je werktafel? Klemlampen kennen veel mogelijkheden omdat ze in elke ruimte geplaatst kunnen worden, zonder dat je een gat in de muur hoeft te boren. Zoals de naam al aangeeft, komen deze lampen met een handige klem om ze eenvoudig te bevestigen aan voorwerpen zoals een tafel of een plank. Veel mensen kiezen voor een lamp met klem als ze extra verlichting nodig hebben op een plek waar traditionele opties zoals wandlampen, tafellampen of hanglampen niet makkelijk geplaatst kunnen worden. Meestal kunnen de lampenkappen van deze lampen worden aangepast, waardoor je de lichtrichting ook nog eens gemakkelijk naar eigen wens kunt aanpassen.


Ruim aanbod klem lampen

Hoewel je in eerste instantie misschien een klem lamp kiest vanwege het praktische aspect, betekent dat niet dat klemlampen niet ook een sfeervolle aanvulling op je interieur kunnen zijn. Integendeel zelfs. Wij hebben een collectie design klemlampen verzameld van onder andere Artemoide, Flos, HAY en Tonone. Door de stijlvolle afwerking voegen deze design lampen juist iets toe aan de ruimte. De luxe varianten beschikken zelfs over een dimtone functie: waardoor je zelfs aan een saai donker hoekje sfeer kunt toevoegen. We zien de lampen met klem dan ook steeds vaker gebruikt worden als eyecatcher in bijvoorbeeld een boekenkast of open kast om bijvoorbeeld mooie foto’s, ornamenten of kunstwerken in het oog springen. 


De juiste lichtbronnen kiezen

Over het algemeen zijn de lampen met klem uitgerust met lampen die gelijkwaardig zijn aan 25 of 40 Watt gloeilampen, welke 230-430 lumen produceren. Dus, als je een klem lamp met ingebouwde LEDs koopt, moet je letten op de "Lichtstroom (in lumen)" en zoeken naar een lichtintensiteit rond de 300 lumen. Klemlampen met een LED lichtbron verbruiken net als alle andere LED-lampen minder stroom. Daarnaast biedt deze moderne verlichtingstechnologie een langere levensduur, onmiddellijk 100% helderheid een hoge lichtopbrengst en schakelweerstand. En je doet natuurlijk iets goeds voor het milieu!


Klem lampen kopen

Heb je jouw favoriete klemlamp gevonden? Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling in onze inspirerende lichtstudio in Amsterdam op te halen. In onze studio staan onze adviseurs klaar om al jouw vragen over verlichting te beantwoorden. Zij hebben uitgebreide kennis over de verschillende functies en eigenschappen van klemlampen en zullen alle tijd nemen om je uit te leggen wat je moet weten om de juiste keuze te maken. Liever eenvoudig online bestellen?  Verzending is gratis en bovendien is het mogelijk om bij ons achteraf te betalen.