Lichtplan

Lichtplan

Een persoonlijk op maat gemaakt plan

Een lichtplan laten maken door een ervaren lichtspecialist is de musthave als je een nieuw huis hebt gekocht, gaat verhuizen of verbouwen.

Het lichtplan omvat alle soorten licht, van diffuus licht, direct tot indirect licht. Precies zodat er overal licht is waar jij het wilt hebben. We hebben naast een groot aanbod decoratieve designverlichting ook technische verlichting.

Denk daarbij aan railspots om een kast uit te lichten, inbouwspots boven het kookeiland of opbouwspots als het plafond geen inbouwspots toe laat.

Omschrijving

Wil jij samen met een lichtadviseur aan de slag met de verlichting in je huis?

Met een uitgebreid lichtplan van Light Matters kan een lichtadviseur bij je op bezoek komen om alle wensen te bespreken.

Zo kunnen we optimaal de architectuur, ruimtes, lichtinval en sfeer van de woning beoordelen. Op basis van het bezoek en aangeleverde plattegrond en eventueel foto's maken wij een professioneel en uitgebreid lichtplan.

Wij zullen je adviseren welke soorten licht (direct - indirect - gericht - diffuus), welke lichtkleur, welke armaturen en lichtbronnen je het beste kunt gebruiken.

Samenvatting

Een afspraak met een lichtadviseur van light matters
Je ontvangt een ingevulde plattegrond
Je ontvangt een overzicht van de soorten verlichting
Je ontvangt productsuggesties
En tot slot bespreken we het lichtplan