Product filters

Dimbaar
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Merk
Prijs

 – 

  • ‎€150
  • ‎€250
Ruimte
Stijl

Artemide Klemlamp

Artemide is misschien wel het grootste design verlichting merk ter wereld. Opgericht in 1960 in Milaan, heeft Artemide steeds meer de wereld veroverd. Stuk voor stuk zijn de lampen design iconen geworden, die ook zijn opgenomen in representatieve musea, waaronder het Victoria and Albert Museum in London en het Metropolitan Museum in New York. De Artemide lampen staan bekend om een eenvoudig en tijdloos ontwerp. Een paar van de meest bekende klemlampen van Artemide zijn toch wel de Tolomeo klemlampen.

Artemide Klemlampen bij Light Matters
Light Matters staat voor jou klaar. Wil je advies over welke Klemlamp van Artemide het beste in jouw huis past? Neem contact met ons op. Door onze ervaring in en met design verlichting kunnen wij advies op maat geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk hier voor meer informatie!

Artemide Klemlampen worden gratis bezorgd
Bij Light Matters vind je een groot online aanbod design verlichting. Laat je hierdoor inspireren en bestel gemakkelijk en snel. Jouw bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Natuurlijk houden we je goed op de hoogte van de status van jouw bestelling.