Product filters

Fitting
Type lichtbron
Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Prijs

 – 

  • ‎€557
  • ‎€20207
Ruimte
Stijl

Bert Frank

Bert Frank lamp

Bert Frank is een design lampenmerk dat is ontstaan zo’n 10 jaar geleden in Engeland. De oprichters Adam Yeats en Robbie Llewellyn zijn samengekomen om dit merk op te zetten. In hun missie, visie en belofte liegen ze er niet om: het gaat om een creatieve samenwerking met techniek als kern. Elk product van Bert Frank heeft als uitgangspunt niet alleen functionaliteit, maar ook schoonheid. Alle lampen worden ontworpen en gemaakt in Birmingham, Engeland, waar vakmanschap nog altijd hoog in het vaandel staat. De lampen doen aan als strak en modern, maar met een klassieke en luxe uitstraling. De verrassende combinaties en producten zijn echt gemaakt voor de klassieke, industriële en moderne liefhebbers. Met Bert Frank weet je zeker dat je iets bijzonders en unieks in huis hebt.

Bert Frank en Light Matters
Doordat wij ruime ervaring hebben in design verlichting kunnen wij je van alle informatie voorzien van Bert Frank lampen. Ben je op zoek naar een nieuwe Bert Frank lamp voor thuis of op het werk? Light Matters kan je helpen. Ben je op zoek naar andere tips voor lampen of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Design lampen van Bert Frank worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online lampen en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.