Product filters

Fitting
Type lichtbron
Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Prijs

 – 

  • ‎€701
  • ‎€18768
Ruimte
Stijl

CTO Lighting

CTO Lighting
4.744 (incl BTW)
1.433,85 (incl BTW)
1.718,20 (incl BTW)
1.391,50 (incl BTW)
1.324,95 (incl BTW)
2.710,40 (incl BTW)

CTO lamp

CTO Lighting uit Engeland maakt al jaren fantastische lampen met de mooiste materialen. Ze gebruiken in hun ontwerpen materialen zoals brons, messing, zijden en katoen. Stuk voor stuk spat de kwaliteit van elke lamp af. Wil je een supermooie lamp met een klassieke tint, dan moet je zeker een lamp van CTO Lighting uitzoeken. De lampen worden met de hand gemaakt.

CTO Lighting en Light Matters
Doordat wij ruime ervaring hebben in design verlichting kunnen wij je van alle informatie voorzien van CTO Lighting lampen. Ben je op zoek naar een nieuwe CTO Lighting lamp voor thuis of op het werk? Light Matters kan je helpen. Ben je op zoek naar andere tips voor lampen of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Design lampen van CTO Lighting worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online lampen en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.