Product filters

Fitting
Type lichtbron
Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Prijs

 – 

  • ‎€229
  • ‎€2113
Ruimte
Stijl

LE KLINT

LE KLINT
LE KLINT Lamella 235 Plafondlamp - Aluminium Besparing 15%
1.955 1.661,75 (incl BTW)
LE KLINT Lamella 236 Plafondlamp - Aluminium Besparing 15%
797 677,45 (incl BTW)

LE KLINT lamp

Het Deense merk LE KLINT is in 1943 opgericht, maar de geschiedenis van het merk startte al eerder: op het moment dat architect P.V. Jensen-Klint de iconische lamp met handgevouwen kap ontwierp. Deze lamp heeft de basis gelegd van vele lampen uit de collectie van LE KLINT, die tegenwoord nog steeds met de hand worden gemaakt. LE KLINT werkt samen met verschillende toonaangevende architecten en designers, waardoor de meest prachtige collecties lampen ontstaan. 

LE KLINT en Light Matters
Doordat wij ruime ervaring hebben in design verlichting kunnen wij je van alle informatie voorzien van LE KLINT lampen. Ben je op zoek naar een nieuwe LE KLINT lamp voor thuis of op het werk? Light Matters kan je helpen. Ben je op zoek naar andere tips voor lampen of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Design lampen van LE KLINT worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online lampen en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.