Product filters

Fitting
Type lichtbron
Dimbaar
Dimmethode
Kleur
Levertijd
Lichtkleur
Lichtrichting
Materiaal
Prijs

 – 

  • ‎€417
  • ‎€1076
Ruimte
Stijl

Trizo21

Trizo21

Trizo21 lamp

In 2001, met 15 jaar ervaring én expertise op zak, richtte Bruno Van Meenen het Belgische Trizo21 op: een bedrijf van architecturale verlichting van hoge kwaliteit ontwerpt én maakt. Trizo21 staat voor pure verlichting: ingetogen en perfectionistisch, ontdaan van overbodige tierelantijntjes. De lampen van Trizo21 kneden licht in verschillende vormen: net als de kwaliteit van een cameralens bepaalt het materiaal van de fitting de scherpte en kwaliteit van het beeld.

Trizo21 en Light Matters
Doordat wij ruime ervaring hebben in design verlichting kunnen wij je van alle informatie voorzien van Trizo21 lampen. Ben je op zoek naar een nieuwe Trizo21 lamp voor thuis of op het werk? Light Matters kan je helpen. Ben je op zoek naar andere tips voor lampen of beschikbare onderdelen zoals een nieuwe lampenkap bel dan onze klantenservice. Je kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@lightmatters.nl. Wij staan voor je klaar.

Design lampen van Trizo21 worden gratis bezorgd
Bekijk ons ruime aanbod online lampen en bestel! Je online lamp bestelling wordt gratis thuis bezorgd. Persoonlijke service staat bij ons voorop en we houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling.